Француженка Каєде Убер, яка визнана спадкоємицею дару віщунки Ванги, стверджує, що в Росії кардинально нічого не зміниться в 2019 році, і в країні продовжиться розвиток, проте на Україну чекає третій Майдан.

Варто відзначити, що раніше Каєде Убер назвали спадкоємицею відомої провісниці Ванги після точних прогнозів терактів і значних подій по всьому світу. Не дивлячись на те, що до Ванги вона прямого відношення не має, багато дослідників стверджують, що француженка має дуже рідкісним даром ясновидіння і може з точністю передбачати найважливіші події в світі.

Каєде Убер

Так, згідно з пророцтвом, в Україні вже зовсім скоро почнуться нові заворушення, які в підсумку призведуть до чергового Майдану. У той же час ситуація в Росії буде стабільною. Рубль як і раніше буде дуже нестабільним, однак російська економіка, незважаючи на санкції і хитке становище рубля, буде розвиватися стрімко.

Раніше повідомлялося, що передбачення Ванги на 2019 можуть піддаватися сумнівам, так як її ім'ям занадто часто користувалися різні шахраї і пропагандисти. Як би не було, є пророцтво, яке можна віднести саме до того періоду часу, в якому ми живемо.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Головним її пророцтвом було те, що Земля втомилася від руйнівної діяльності людей і буде позбавлятися від них. Буде збільшуватися кількість погодних аномалій, катаклізмів, природних лих. Також вона напророкувала, що дії величезної країни повалять увесь світ в збентеження.

Ванга

Нагадаємо, відомий мольфар Орест Стафійчук розповів українцям, чого варто очікувати від подій на Донбасі, що буде з Кримом, і які події найближчого майбутнього змусять людей переосмислити багато знакових подій у власному житті.

Як повідомляв портал Знай.uа, пророцтва Хуселіно Кобрега де Луса збувалися практично завжди. Він міг розкривати долі людей і країн по зіркам, а з часом почав бачити віщі сни.

Також портал Знай.uа писав, що грецький пророк Паїсій Афонський, який отримав популярність унікальним даром передбачення, розповів про те, що чекає на світ у 2019-му.