Фахівці з уфології вважають, що в 2019 році літо не прийде, так як 1 червня інопланетяни нападуть на Землю і знищать все живе.

Відомий уфолог Скотт Уорінг опублікував на своєму сайті тривожне відео, яке він взяв на офіційному сайті NASA. Там чітко видно, як місячний модуль злітає з поверхні Місяця. Про це повідомляють американські ЗМІ.

На відео також фігурують п'ять НЛО. Трохи уповільнивши зйомку, Скотт розгледів у ролику незвичайні літальні об'єкти. Уфолог переконаний, що це не що інше, як безпілотники інопланетян.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Безпілотники інопланетян виглядають як металева конструкція і мають незвичайні білі області, які є сканерами. Навіщо вони з'явилися біля Місяця, чому їх так багато і що вони сканують Скотт не пояснив.

Нагадаємо, на Місяці виявили стародавню піраміду прибульців.

Як повідомляв Знай.uа прибулець з Нібіру з'явився просто посеред неба.

Знай.uа писав, армія НЛО окупувала Місяць, жорстоку виставу загарбників спостерігали мільйони.