Справжнє небесне чудо, під час заготівлі дров на задньому дворі власного будинку, вдалося помітити Джону Діксону та його братові. Робота була дуже важкою, однак абсолютно несподівано чоловік відчув прилив сил і поліпшення настрою.

Про цю дивовижну історію пишуть американські ЗМІ.

Ісус Христос
Ісус Христос

Так, з історії журналістів, Джон продовжив працювати, не надавши цьому особливого значення. Чоловік вважав, що це так на нього подіяла робота на свіжому повітрі. Вже в кінці, коли брати почали складати наколоті дрова, вони виявили колоду, яку, мабуть, випадково пропустили. Одна сторона колоди вразила Джона: на ній був лик Ісуса Христа, притому в найдрібніших подробицях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Брати спочатку злякалися, оскільки побачене не могло виникнути просто так. Можливо, це якийсь знак. Чоловіки донині не знають, що робити з чурбаком. Вони не релігійні люди, однак історія зачепила їх. Брати не ризикнули спалити дерево: горіти в пеклі все-таки не дуже хочеться. Можливо, лик є якимось добрим знаком, який знищувати грішно.

Нагадаємо, вчені знову "воскресили" Ісуса Христа.

Як повідомляв Знай.uа серед грому і блискавок над містом здійнялося обличчя рептилоїда.

Знай.uа писав, хто такий апостол Петро насправді.