Влітку 2019 року головним трендом визнано плаття-футляр по фігурі. Важливо, щоб воно було не надто вузьким, але і не надто вільним, передає ГолосUA.

Дизайнери розповідають, що саме такий силует сукні ідеально підкреслить всі принади вашої фігури. Воно підійде як для походів в офіс, так і для коктейльних вечірок після роботи. Якщо цього літа плануєте робити ставку на елегантність, то сукня-футляр – те, що вам потрібно.

Другий тренд - жіночна спідниця-міді. Стилісти радять зупинитися на моделі строго лаконічного крою, а у виборі відтінків давати собі повну свободу.

Лодочки тілесного кольору повинні займати окреме місце у вашому гардеробі. Вони поєднуються з будь-яким нарядом і візуально роблять ваші ноги довгими.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

В перервах між ультрамодними поясними сумками, пропонуємо робити ставку на класичний жіночний тоут. Містка каркасна сумка – незмінний аксесуар модного літа 2019.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.uа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.