В ефірі телеканалу СТБ завершився фінал «МастерШеф. Професіонали». На початку випуску в павільйон зайшли шість кращих кулінарів: Катерина Пєскова, Алік Мкртчян, Олександр Абрамов, Павло Серветник, Юлія Прохода і Юрій Негрич. Далі їх залишилося троє. Але вже зараз відомо ім'я єдиного переможця.

Під час суперфіналу Юрій Негрич готував дичину в поєднанні з фруктами. Юлія Прохода вирішила через смаки описати життя людини, і подала суддям «Дитинство», «Галичина» і «Зрілість». А концепція Павла Серветника полягала в приготуванні органічних локальних продуктів.

Павло приготував в якості основного блюда – качину грудку з соусом з копчених курячих жовтків, з щучою ікрою, спіруліною і ферментованої капусти. На закуску – рапани з грибами, вершковим маслом, часником і чорним бейглом з гречаного борошна і гарбузовим насінням. На десерт – «динаміт» з японського бісквіту з мусом з 7 станів молока.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Саме це меню стало виграшним в першому сезоні «МастерШеф. Професіонали». Переможцем шоу став Павло Серветник, 25-річний кухар з Херсонської області став володарем мільйона гривень.

«Перемога «МастерШеф. Професіонали» - це дуже круто. Але якщо порівнювати мене з кухарями з бурси – я молодець, але якщо з Жоаном Року, кращим шефом в світі, то я нікчема. Мені потрібно ще багато чому навчитися і старанно працювати, щоб досягти поставлених цілей», - каже Павло.

Нагадаємо, шефи битимуться з переможцями минулих сезонів.

Як повідомляв Знай. ua, секрети бога м'яса з "МастерШеф. Професіонали".

Також Знай. ua писав, що які випробування чекають на учасників у новому випуску "МастерШеф. Професіонали".