В Італії та Аргентині практично одночасно місцеві жителі побачили у небі зображення, які нагадували образ Ісуса Христа. Відповідні фото з'явилися в мережі.

На аргентинським мостом Сан-Сальвадор-де-Жужуй незвичайне явище вдалося зняти фотографу-любителю Моніку Арамайо. Відзначається, що фігура в небі дуже нагадувала відому статую Христа-спасителя в Ріо-де-Жанейро. Однак не всі побачили в ньому постать Спасителя.

"Особисто я бачу промені сонця, які проникають крізь хмари. Однак люди бачать те, що хочуть побачити", - пишуть скептики.

Деякі побачили в цій фігурі знак згори: він одним вселяє надію, а іншим здається зловісним. Особливо скептично налаштовані люди і зовсім переконані, що це результат фотошопа.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У той же час фотографію, яка так неймовірно нагадує бразильську статую, опублікував італійський художник Альфредо Ло Брутто. Так, хмари і сонячні промені в сукупності створили фігуру, яка схожа на лик Ісуса Христа.

"Я був зачарований цим видовищем. Не часто ділюся фотографіями в соціальній мережі, але коли я зробив це, то відразу відчув бажання показати її людям, адже вона дуже красива", - зазначає він.

"Це дійсно виглядає, як Ісус – голова, руки…", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, на звичайних роботяг звалилося неймовірне диво, лик Ісуса з'явився в несподіваному місці.

Як повідомляв Знай. ua, справжнє походження Ісуса розкрито.

Також Знай. ua писав, що божа благодать зійшла з небес на бідняків, особа Ісуса посміхнулося людям.