На вулицях Одеси дивні лялькові інсталяції не на жарт лякають перехожих.

Про це повідомила одеситка Валентина Єлпатьєвський на своїй сторінці в Facebook.

Жінка обурюється, що при всьому величезному розмаїтті декору вулицю вирішили прикрасити досить дивними і неприємними ляльками.

«Колись у нас на сходовій клітці стояли такі пластикові ноги з 7-го км, а з них стирчали висаджені квіти. Чомусь гості, що приходили, дивувалися, а деякі навіть лякалися. Незабаром ноги були прибрані. 21 століття дарує людям стільки можливостей для благоустрою - зайди на будь-який сайт і понабирай собі добра красивого скільки хочеш на свої смак і фантазію. Але немає ... Наші руки ж не для нудьги, та й чого пропадати непотребу? Тому дивіться в кожному дворі: «Очманілі ручки») », - пише жінка.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Одесити підтримали Валентину, висловивши жах подібної інсталяцією: "Ужассс. ... Стівен Кінг відпочиває, нервово курячи в сторонці", "Мама ...".

Нагадаємо, що творіння українського художника освітило головну вулицю Нью-Йорка: "Я знав, чого хотів"

Як повідомляв Знай.ua, в Києві вшанували "Вкрадений Крим": про пережите горе і страждання кримських татар в унікальних інсталяціях

Знай.ua писав, що в київському дворі влаштували кладовище: десятки повішених.