Нумерологи у паніці від загрози, що насувається з боку планети-вбивці Нібіру. За їхніми словами, катастрофа розпочнеться рівно о 12:00.

Новина про майбутній армагеддоні переполошила увесь світ, але особливо налякала вона жителів Росії. Нумерологи підрахували, що саме РФ опиниться у центрі майбутньої катастрофи.

Так, за словами конспірологів, їм вдалося розшифрувати карту, на якій буде діяти Нібіру. Прибульці вже дісталися на Землю і готуються до повномасштабної війни з людьми.

Експерти впевнені, що гуманоїди вже підготувалися до повного очищення Землі, і активізують своє "око смерті" вже 6 червня рівно о 12:00.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Ґрунтуючись на координати розташування "закладок" у піраміди в Єгипті, Мексиці і Тибеті та ін., інопланетні посланці зробили центром ланцюга майбутніх вибухів острів Пасхи, Бермудський трикутник.

Нагадаємо, гігантський астероїд мчить прямо на Землю.

Раніше Знай.uа повідомляв, астрономи виявили безпечну суперпланету неймовірної краси.

Також Знай.uа писав, український пророк передбачив кінець світу.