В Одесі художниця Оксана Постоленко створює красиві і корисні екосумки.

Все, що намальовано на сумках - овочі, фрукти, рибки, креветки - виглядає, як справжнє. Крім того, Постоленко ніколи не робить однакові картинки.

Рибки, креветки, овочі і фрукти, намальовані на сумках, виглядають, як справжні, до того ж, однакових принтів художниця просто не допускає.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

«Малюнок можна вибрати з уже існуючих, тоді готуйтеся до невеликих змін, не малюю два однакових, або ж озвучте свою ідею мені, а я скажу, що можна зробити. Можливо попередній ескіз на папері. Якщо я малюю просто з голови й те, що мені подобається, то можу намалювати за 1,5 години», − розповідає художниця.

Для сумок вона вибирає тільки натуральний матеріал: бавовна, двунитка, діагональ, бязь.

Таку екосумку можна прати і прасувати, і принт зовсім не псується. Прати краще при температурі води тридцять градусів, попередньо вивернувши навиворіт.

Нагадаємо про головні тренди літа-2019: ці модні наряди змусять чоловіків обертатися вам услід.