Гусак з дніпровською пропискою став зіркою цілого району.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Минулого тижня у Дніпрі помітили незвичного для міського середовища домашнього улюбленця. Ручний гусак Тоша вже близько місяця мешкає у звичайній квартирі в багатоповерхівці. Любить прогулюватись та ходити на базар.

"Сусіди дивуються, а господарі – тішаться. Тільки-но Тоша виходить на вулицю, вмить стає центром уваги. Як для гуся, Тоша веде активний спосіб життя, що притаманний міським мешканцям, каже його господар Євген Богданов:

“На ринок ходим. По району гуляем. На канал ездили купаться”, - говориться у сюжеті.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Чоловік розповідає, що купив Тошу, щоб зробити подарунок своїй матусі, яка живе в селі. Та захотів здивувати жінку й сина. Тож приніс пташину додому. Тоша так зачарував родину, що про його переїзд до села відтоді вже не йшлося. Гусак швидко прижився, а родина прикипіла до нього. Тоша став справжнім другом для малечі, родзинкою мікрорайону Лівобережний-2, а тепер вже й загальноміською знаменитістю.

Нагадаємо, що в інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно.

Як повідомляв "Знай.ua", страшна історія сталася в Америці, в штаті Флорида. Місцевого літнього фермера вбив найбільший нелетючий птах.

Також "Знай.ua" писав, що кішка-феміністка бореться за рівні права за допомогою гострих кігтиків: кумедне відео. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.