По Мережі "гуляє" кумедне відео з камери спостереження, розташованої біля одного з магазинів турецького міста Стамбул. Біля уважно чергує бродячий кіт. Тварина люто нападає чоловіків і собак, які проходять повз. При цьому вона абсолютно не реагує на жінок і дітей.

Про це пише Daily Mail.

Місцеві жителі, які регулярно підгодовують кішку, навіть хотіли віднести її до ветеринара, щоб той пояснив мотиви її дивної поведінки. Вони розповіли, що кішка звикла до людей і завжди була спокійною, а нападати на чоловіків і псів почала нещодавно.

За словами одного з сусідів Алі Айдіна, зовсім нещодавно кішка стала мамою. Можливо, саме тому вона так негативно реагує на чоловіків і собак - відчуває небезпеку та захищає своїх маленьких кошенят.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Це насправді дуже хороша кішка. Можливо, хтось образив її". каже Алі Айдін

Айсі Юксел, яка проживає неподалік, каже, що ніколи не бачила, щоб кішка нападала на жінок.

Варто відзначити, що в Стамбулі мешкає близько 30 тисяч бездомних котів.

Нагадаємо, що кричущий випадок стався на пішохідній зоні в центрі Сімферополя. Жінка на червоній "Тойоті" переїхала рудого кота, який належав вуличного музиканта. Ця історія шокувала користувачів мережі і вони навіть запустили хештег #ЗаКотаОтветишь. Вони вимагають покарати водія за всією суворістю закону.

У вівторок, 19 березня музикант співав на вулиці Карла Маркса. На землі перед ним розташовувався чохол від гітари, де поруч з купою купюр і дрібниці згорнувся клубком і спав рудий кіт.

Раніше ми писали, що вчені розробили домашній ДНК-тест на "блакитну кров" у котів. Комплекс дозволяє встановити походження домашніх улюбленців аж до великих кішок.

Як повідомляв Знай. ua, вегани полізли під кулі мисливців, щоб врятувати пораненого оленя.

Також Знай. ua писав, про крихітний острів на Гаваях, де живуть одні кішки. На острові Лана мешкає близько 620 пухнастих улюбленців. З тваринами не тільки можна гратися, але і забрати додому.