В інтернеті досить активно набирає перегляди веселе відео, на якому пес породи пітбуль намагається зробити кілька справ одночасно. На кадрах видно, як бігаючий собака вирішив заодно і потрястися.

Про це стало відомо завдяки відео на сервісі YouTube. Уповільнена зйомка собаки "Юлія Цезаря" з усіма її химерними рухами вийшла смішною.

Ось тільки багато користувачів інтернету тепер жартома скаржаться, що після перегляду цих кадрів їм потрібна допомога, адже вони просто не можуть припинити сміятися.

Варто нагадати, що в Святошинському районі Києва домашня собака знайшла страшну знахідку. Домашній пес виявив коробку, в якій такі домашні тварини, серед яких коти, кошенята і маленька собака були буквально поховані живцем. Одна з тварин була перемотана скотчем і плівкою. У кожного з тварин був на лапі катетер; на кота виявили антіблошіний нашийник. Свідок, який знайшов страшну знахідку, викликав копів і написав заяву.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 33-річна англійка розповіла про те, що з нею сталося щось незвичайне. Кілька днів тому Стефані Сміт прогулювалася зі своїм батьком по парку Раундхей, який розташований в графстві Уест-Йоркшир. Випадково вона зафіксувала на камеру свого смартфона щось дивне. Жінка сфотографувала свого батька, який заходив по кам'яних сходах в вікторіанський будинок з башточками поруч з озером Ватерлоо. В той момент вона не помітила нічого незвичайного.

Коли Стефані переглядала отримані знімки, вона була шокована. Жінка побачила на тій самій фотографії з вікторіанським будівлею таємничу тінь в кутку. На момент зйомки її там точно не було, впевнена англійка. Заінтригована і здивована Стефані збільшила й висвітлила дивний фрагмент на знімку. Вона виявила незрозумілу аномалію, яка нагадує якусь темну тварину.

Нагадаємо, у Миколаєві зграя злих собак окупувала територію дитсадка: страшне відео.

Як повідомляв Знай.uа вчені довели: коти нас розуміють, просто ігнорують.

Також Знай.uа писав, не відходив ні на крок: вірний пес став щитом за господаря, якого вже не повернути - ось вона, справжня дружба.