У мережі з'явилося відео, де жінка вигулює серед багатоповерхівок Києва незвичайну тварину. Відповідний сюжет про свиню в бетонних джунглях з'явився у ТСН.

Киянка вже кілька років вирощує у своїй квартирі величезну свиню. І при цьому, як собаку, виводить її на прогулянку у двір на повідку.

Кожен раз чарівна свинка збирає навколо себе глядачів, які сміються і дивуються, як господині вдається утримувати таку велику тварину у звичайній квартирі.

Свиню звуть Марго і опівдні її виводять на прогулянку. На відміну від звичних для киян собак, хрюшка пересувається неквапливо і не особливо прислухається до прохань господарів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому господиня попереджає, щоб сторонні особи не наближались до неї, адже вона охороняє її і будинок краще за собаку. Марго прискорює свій крок і виходить з під'їзду лише під вмовляння і бублики.

"Два рази в день гуляє, як собака. Вона дуже любить бублички і вона не дуже любить палички кормові", - пояснює господиня.

Раніше повідомлялося, що історія сталася після урагану Флоренс. Вранці 20-річний хлопець вийшов з дому і побачив на галявині величезну рожеву свиню. Вона меланхолійно йшла в сторону дороги повз його будинку. Свиня, похрюкивая, повільно йшла повз, а Джош не вирішувалося, як бути в цій ситуації.

"В моїй голові відразу виникло два запитання: звідки взялася ця свиня, і немає поблизу її подруг", - зізнався хлопець.

Нагадаємо, у Запоріжжі злий верблюд відкусив чоловіку дещо цінне.

Як повідомляв Знай. ua, дівчина купила милого щеняти, але з нього виросло щось жахливе.

Знай. ua писав, що вірний пес став щитом за господаря, якого вже не повернути - ось вона, справжня дружба.