У неділю, 9 червня, відзначається Міжнародний день друзів.

Історія цього свята невідома, просто, мабуть, люди по всьому світу вирішили створити день для душі, присвячений найблизькижчим людям. У цей день прийнято показувати друзям, як вони для нас важливі і в черговий раз нагадувати про свою любов до них.

Свято припадає на літо, тому його прийнято святкувати на природі у великій галасливій компанії. Постарайтеся обдзвонити якомога більше друзів, і запросити їх провести з вами цей день. Головне, щоб вам було весело.

Читай Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Багато активістів на свято дарують своїм найкращим друзям символічні подарунки, підкреслюючи їх важливість у своєму житті.

Якщо ж ви не готові до матеріальних подарунків - в соціальних мережах в цей день кожному бажаючому пропонуються набори безкоштовних стікерів і подарунків, які можна розіслати своїм віртуальним друзям.

Нагадаємо, чому подарований хрестик може вас вбити.

Раніше Знай.uа повідомляв, що не можна робити на Вознесіння.

Також Знай.uа писав, у Росії побудують храм в честь Началової.