Астрологи розповіли, що принесе нам червень 2019 та які дати будуть дуже важкими для всіх знаків Зодіака.

Про це пише "From-ua".

10-16 червня, за словами астролога, найбільш напружений період цього місяця.

Проблеми чекають на тих, хто не впевнений у своїх можливостях та самолюбців. Розпочнеться період соціальних напружень, протидії особистості і влади. Це стосуватиметься Овнів, Близнюків, Раків, Львів, Дів, Терезів, Стрільців, Козерогів.

Щодо особистого, то зірки радять у найближчі кілька днів не варто переоцінювати нові знайомства, навіть незважаючи на те, що ви можете бути кимось ну дуже зачаровані.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Для творчих людей розпочинається дуже сприятливий період проявити себе наповну. Якщо у вас є бажання і можливість реалізовуватися за допомогою художніх засобів, небесні енергії відкривають для цього животворний потік.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

10 червня напередодні повного місяця астрологи радять відійти від справ. Дуже несприятивий день, особливо друга його половина для укладення будь-яких договорів.

11, 12 червня - період світського спілкування, інтересу до свого партнера та інших людей, до мистецтва і культурних заходів. Жіночий день — 11 червня. Цей день добре використовувати для приємного і чуттєвого спілкування. До обіду дружать обидві жіночі енергії, тому жінкам сьогодні легко знайти спільну мову.

13-14 червня слід бути дуже обережними. Цього дня висока ймовірність травмуватися.

15, 16 червня - ці дні будуть сприятливими для тих, хто сповнений оптимізму, соціальної, інтелектуальної та духовної активності.

16 число принесе багатьом масу приємних несподіванок.

Нагадаємо, раніше Марія Воліна докладно пояснила, чим викликаний такий стрімкий успіх Володимира Зеленського в політиці.

Як повідомляв Знай.ua, , астропсихолог Марія Воліна розповіла, що говорять зірки про президента.

Також Знай.ua, писав, що названі найбільш пихатіші знаки Зодіаку.