Цей лайфхак підірвав Twitter. Користувачі активно обговорюють новий "винахід" маленької дівчинки. Про це передає Clutch.

7-річна Майя Тренер з Мазервелла (Шотландія) обожнює фарбуватися і збирати образи для своєї мами. При цьому дівчинка не любить повторювати за іншими, а придумує свій стиль сама.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Майя часто грає у візажиста, а її "клієнткою" завжди виступає мама Джулія. Час від часу мама викладає дещо з мистецтв своєї доньки. Можливо, у дитини дійсно є талант візажиста, адже з раннього дитинства їй шалено подобалося прикрашати обличчя своїх родичів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Вона любить туш і тіні, але найбільше обожнює накладні нігті і клеїть їх постійно. Мама не бачить нічого поганого у захопленні доньки, тому віддала їй частину своєї косметики і подарувала набір накладних нігтів.

Дівчинці подарунок сподобався, і вона почала експерименти: "Майя прийшла вранці, залетіла до кімнати, встала в пафосну позу і постукала по ламінату. А потім я зрозуміла чому… Накладні нігті були на її ногах!", — розповіла мама Джулія. Ось такий ось незвичайний "тренд" придумала Майя.

Нагадаємо, з'явився трейлер гучного українського фільму для всієї родини.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені виявили новий вид тварин.

Також Знай.uа писав, мережу підірвав дуже дивний флешмоб.