Прибрати синці під очима підручними методами та "надрукувати" модні брови з допомогою штампів. Ці б'юті-тренди зроблять ваше життя та нанесення макіяжу легшим та дешевшим.

Лайфхак №1 Ложки

Прибрати кола під очима допоможуть ложки.
Зовсім не обов'язково купувати дорогі патчі під очі, щоб прибрати синці і мішки під очима. Для цього можна використовувати звичайні столові ложки.

Слід покласти кілька ложок в морозилку на кілько годин. Вранці після сну прикладаємо ложки під очі. Коли перша пара стане теплою, дістаємо нову з холодильника. Таких підходів має бути не менше трьох. Набряклість має зняти моментально і можна спокійно наносити денний макіяж.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Лайфхак №2 Щоки та друге підборіддя

Встигнути схуднути до літа та прибрати щоки і друге підборіддя? Не проблема. Це можна зробити за допомогою контуринга.


Для цього знадобиться світлий консилер і темні скульптор і бронзери. Спочатку наносимо консилер на зону під очі, підборіддя і область між бровами, створюючи ефект ліфтингу. Далі скульптором проводимо діагональну лінію від початку скул до губ, зменшуючи щоки. Щоб прибрати друге підборіддя, потрібно його також затемнити. Зверху краще нанести бронзери і розтушувати, щоб виглядало природно.

Лайфхак №3 Ідеальні брови

Намалювати ідеальні брови можна спеціальними печатками.
У кого не виходить намалювати ідеальні брови самостійно або просто не вистачає часу вранці, винайшли штампи для брів.

Печатки ідеальної форми вмочаються в тіні і прикладаються до бровам. Додатково можна підправити олівцем і ви отримаєте ефет-вау!

Лайфхак №4: Укладка брів милом

Сміливо віддайте перевагу звичайному миу замість дорогих гелей для укладки. Здивовані? На насправді мило надійно фіксує волоски і робить брови максимально об'ємними. Для цього потрібно злегка намилити щітку для брів. Далі зачесати волоски вгору, створюючи модні вовчі брови, після цього прирівнюємо.

Лайфхак №5: Ідеальні стрілки

Це найпопулярніший лайфхак для створення ідеальних стрілок. Вам знадобиться звичайний малярний скотч та 5 хвилин часу.

стрілки

Наклеюємо одну смужку під нижню повіку, другу на верхнє так, щоб вийшов трикутник. Зафарбовуємо його, прибираємо скотч ідеальна лінія готова. Незафарбовану зону підмальовуємо підводкою.

Лайфхак №6: Подовжуємо вії

Подовжити вії легко плоскою щіточкою.
Для цього наносимо макіяж не вбудованої у туш пензлем, а плоскої маленькій пензликом в формі віяла.

Набираємо на неї туш і добре профарбовують кінчики вій. Потім зафарбовуємо коріння і межресничное простір. Кисть дозволяє нанести туш на ті ділянки, до яких зазвичай складно дістати. Нею також легше фарбувати нижні вії. Навіщо нарощувати вії, ящо можна зробити свої ідеальними.

Лайфхак №7: Збльшуємо губи в домашніх умовах

Створити сексуальні пухкі губи можна кількома способами. Швидко збільшити їх допомагає нейтральний світло-рожевий олівець. Спочатку наносимо на губи бальзам.

Так олівець ляже набагато рівніше і природніше. Після цього сміливо малюємо контур на кілька міліметрів вище свого.

Нагадаємо, модницям показали, як з'явилась перша стійка губна помада.

Як повідомляв портал Знай.ua, медики розповіли про неймовірні здібності нашого організму.

Також Знай.ua писав про те, що цими магічними секретами краси Клеопатри користуються і в наші дні.