У житті кожної людини є маса негативної енергетики і емоцій. Дехто навчився позбуватися від усього поганого і тим самим покращувати своє життя.

В першу чергу необхідно позбутися негативної енергії в тому місці, де ви проводите більше всього часу - вдома.

П'ять порад, як очистити енергію будинку:

  1. Прибирання. Порядок - кращий спосіб позбутися від негативу. Змініть постільну білизну, почистіть пилові килими, розкладіть речі на свої місця. Багато людей кажуть, що вони відчувають миттєве полегшення від відчуття чистоти.
  2. Перестановка. Зробивши прибирання, переконайтеся, що розташування меблів для вас цілком комфортне. Якщо це не так, це не означає, що ви повинні негайно все викинути. В якості альтернативи ви можете переставити якісь предмети, щоб отримати більше вільного місця.
  3. Пахощі. Зміна запаху відіграє величезну роль у зменшенні негативної енергії. Пахощі – відмінний спосіб повністю змінити динаміку життєвого простору. Також вони стануть в нагоді і при медитації.
  4. Шкідливі звички. Щоб очистити негативну енергію, вивчіть більш уважно те, що ви робите в будинку. Пам'ятайте, щоб в оселі дихалося й жилося спокійно і легко, вам необхідно почати "очищення" з себе.
  5. Рослини. Ряд кімнатних рослин приносить позитивну енергію і гармонію в будинок, тому сміливо розставляйте їх по кімнатах. Але будьте обережні, тому що деякі рослини можуть, навпаки, володіти негативною енергією і тільки погіршать ситуацію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям розповіли, як виїхати в чудові європейські країни за копійки.

Також Знай.uа писав про те, що астрологи розповіли, що чекає українців до кінця літа.