Відомого вченого Едуарда Ціолковського часто називають "Радянський Тесла" за його схожість з великим винахідником. Однак, академік відомий не тільки ними. Він був справжнім ясновидцем.

Йому були відомі в тому числі та "таємні знання" про вторгнення прибульців з Нібіру.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так званий "Радянський Тесла" був одним з основоположників космізму — наукового напряму, згідно з яким космос управляється невідомими вищими силами. Життя вченого було оповите містикою.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Свої знання про майбутнє всієї Землі Ціолковський отримав, коли побував на планеті Нібіру, кажуть уфологи. Він був там полоні, а додому він повернувся вже освіченим. Спілкування з прибульцями наділили "Радянського Теслу" таємними знаннями, на основі якого він дав пророцтво про майбутнє.

Передбачення вченого свідчать, що одна з планет Всесвіту досягне такої могутності, що це дозволить долати сили тяжіння і поширювати життя Всесвіту. Тут мова йде про Нібіру. Ціолковський також говорив про існування в космосі інших форм життя, маючи на увазі прибульців, які взяли його в полон.

Прибульці
Прибульці

Саме цей вчений після повернення з Нібіру створив проекти ракет, на яких зараз вирушають до інших планет. Прибульці розкрили "Радянському Теслі" свої плани.

Учений запевняв, що прибульці існують і керують космосом за своїми законами, але не виходять на контакт з людьми, оскільки людство ще не досягло необхідного рівня розвитку.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нападуть зовсім скоро, рахунок пішов на дні.

Як повідомляв Знай. ua, дитинча Нібіру виріс поруч з нами на Землі.

Також Знай. ua писав, що археологи видрукували піраміду фараона і заніміли.