Вчені озвучили перелік катастроф, які здатні знищити все живе на Землі. Серед них астероїди, ядерна катастрофа, смертельні віруси і навіть зміна клімату. Відповідні прогнози озвучив інтернет-маркетингове агентство з Великобританії Blueclaw.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дослідники вивчили дані з 50 різних джерел і змогли зробити висновки на основі науково визнаних фактів, а не припущень.

Зміна клімату

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

До 2055 року глобальна температура може підвищитися на два градуси за Цельсієм порівняно з періодом з 1850 по 1900 роки. Ці дані були озвучені раніше Міжурядовою групою експертів по зміні клімату (IPCC). Якщо Земля продовжить нагріватися тими ж темпами, що і сьогодні, додаючи приблизно 0,2 градуси за десятиліття, то через 2 36 років температура на її поверхні підніметься на 44 градуси. Це стане критичною точкою для людства.

Епідемії також можуть стати фатальними для людства. Планету може вразити туберкульоз, сезонний грип, лихоманка Ебола, менінгіт, легенева та бубонна чума, лихоманка Ласса, холера, жовта лихоманка, вірус Марбург. Причому найбільш страшним зі списку вчені називають туберкульоз. Два роки тому заразилися туберкульозом у світі 10 млн осіб, а померли від нього близько 2 млн. Вчені припускають, що так населення Землі було б винищено за 4 812 років.

Ядерна катастрофа

Відомо, що в цьому році «Бюлетень вчених-атомників» (США) встановив символічні годинник Судного дня, які відображають їх уявлення про неминучість ядерної катастрофи, в двох хвилинах до півночі (момент катастрофи). На прогноз впливає дата - лютий 2021 року, коли закінчується договір між Росією і США про обмеження ядерних озброєнь. Зараз сторони далекі від його продовження.

Нагадаємо, прибульці з Нібіру нападуть зовсім скоро, рахунок пішов на дні.

Як повідомляв Знай. ua, дитинча Нібіру виріс поруч з нами на Землі.

Також Знай. ua писав, що археологи роздрукували піраміду фараона і заніміли.