Уфологи повідомили про багато пересічних фактів, які свідчать про катастрофу, якої неможливо уникнути. Питання лише в тому, наскільки вона буде глобальною.

Мешканець однієї з арабських країн опублікував на своїй сторінці в Instagram матеріали з аномальними подіями, що відбулися на аравійському півострові. Тут сталося справжнє нашестя комах – коників, чорних жуків, сарани та багатьох інших. Місцеві жителі переконані, що це знак того, що насувається стихійне лихо, і швидше за все це повінь.

Один із користувачів поділився в мережі знімками піщаної бурі, що насувається. Це дуже сильно налякало людей. За припущенням деяких коментаторів, вона служить прикриттям для НЛО і прибульців з Нібіру.

Уфологи пояснили природні катаклізми взаємозв'язком деяких серйозних фактів, які можуть вплинути на Землю. І один із них – наближення таємничої планети Нібіру.

Нещодавно вчені оголосили, що на початку травня активність Місяця виявиться на межі. Це може стати причиною стихійних лих, таких як землетруси, цунамі і повені. Експерти пов'язали цей факт із наближенням вбивчої планети і з'ясували, що зіткнення і подальша взаємодія Місяця і Нібіру можуть викликати природний Апокаліпсис.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще одним важливим фактом є 5-денна репетиція NASA кінця світу. Уфологи вважають, що катастрофа і є причиною цієї підготовки.

Вчені повідомили, що репетиція проходить через серйозну загрозу падіння на нашу планету астероїда. Ніхто не сумнівається у правдоподібності цього факту. Але уфологи переконані, що космічне агентство насправді готується до кінця світу. Повний місяць і перетинання магнітних полів Нібіру і Місяця має відбутися 4 травня 2019 року.

Читайте також: названо нову дату Апокаліпсису, Землю атакують інші планети, залишилося 8 місяців.

Як повідомляв портал "Знай.uа" біблійне пророцтво про кінець світу збувається. "Війна Гога і Магога" завершиться апокаліпсисом, про це було відомо тисячі років тому.

Знай.uа писав: Земля - втрачений родич Нібіру, скоро відбудуться довгоочікувані обійми, які погублять все живе.