У день народження провидця Нострадамуса вирішив згадати, що напророкував іменинник українцям.

Про це пише Depo.ua.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Україна у 2019 році

Україні Нострадамус наврочив одну з центральних ролей в прийдешньому процесі зміни світового порядку. Він стверджував, що саме наша країна, повинна стати першопричиною і головним поштовхом до впровадження нової політичної системи. Однак Настрадамус не називає конкретно назву країни, втім експерти, які розтлумачили пророцтво, переконують, що мова йде саме про нашу державу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Втім у пророцтвах є і тривожні нотки. Наприклад, крім конфлікту з Росією на українців чекають і інші проблеми. Почнеться масова міграція. Українці одне за однимбудуть залишати Батьківщину та шукати кращого життя далеко за її межами.

Війна принесе розруху та колосальні збитки, а відновити все буде не так вже й легко.

За словами провидця, лише дії та згуртованість народу дадуть гарні результати в усьому.

І якщо країна переживе усі випробування, її чекає зовсім інше життя. вона вийде на новий рівень.

Європа у 2019 році

Для Європи Мішель Нострадамус на 2019 рік передбачає кардинальну зміну світогляду.

Всі місцеві народи, що живуть там уже багато сотень років, піддадуться впливу інородців, які нещодавно переїхали до Європи, прийнявши для себе нові традиції. Вчені пов'язують таке послання з поширенням ісламу в Європі і занепадом християнських цінностей.

Росія у 2019 році

Не лише через конфлікт з Україною на Російську Федерацію чекають проблеми на світовій арені. Згодом можуть розгорнутися суперчкиз Америкою та їхнім сусідом - Китаєм. Ці два гіганта захочуть прибрати з політичної карти світу цього агресора.

Нострадамус запевняв, що незабаром конфлікт між Україною і Росією повинен закінчитися. Країни почнуть відновлюватися і утворюють міцний мир. Вони стануть партнерами і укладуть купу нових договорів. Іншим державам навряд чи сподобається такий хід розвитку подій, а тому вони почнуть проявляти своєрідну агресію.

В країні зміниться влада. До лав уряду прийдуть нові люди, які будуть володіти новими свіжими поглядами. Росіяни відчують дяке полегшення.

Також Нострадамус попереджає, що РФ повинна почати контролювати свої кордони. Адже біженці почнуть все більше намагатися потрапити до країни, що потягне за собою страшну кризу.

Нагадаємо, ООН попередили про демографічну катастрофу.

Як повідомляв портал Знай.ua, третя світова війна посуне біблійське пророцтво про апокаліпсис: останні слова Ванги змусять затремтіти кожного.

Також Знай.ua писав про те, що ООН шокувала світ прогнозом, планета тріщить по швах.