24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Instagram-модель опублікувала фото, на якому з'явилася в спокусливому образі. Можна сказати, що цим постом Альона Омович підтвердила свій статус "української Кардашьян", адже американський ідол Кім Кардашьян теж любить роздягатися на камеру і демонструвати соковиті форми.

Дівчина показала нові фото, на яких позує в спідній білизні, демонструючи дуже худу фігуру і силіконові груди. Альона постала перед камерою в цікавих декораціях і в спокусливих позах. Волосся дівчини розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Альона запропонувала шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла, і взагалі радять їй більше їсти.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.