Еротичний гороскоп на 28 червня Овен

Сьогодні у вас дуже розіграється фантазія. Так що нудного сексу не буде. Ви обов'язково придумаєте щось цікаве.

Еротичний гороскоп на 28 червня Телець

Сьогодні ваш розум і серце заполонить зневіра і сірість. Про яке бажання може йти мова, якщо вам просто хочеться, щоб вас обійняли і сказали, що все буде добре.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 28 червня Близнюки

Якщо ви захочете продовжити свій рід, то це ідеальний день. В іншому випадку запасіться хорошими контрацептивами.

Еротичний гороскоп на 28 червня Рак

Сьогодні зірки радять вам не сидіти вдома, а відправитися в люди. Вам з партнером допоможе це здригнутися і підвищить сексуальний тонус.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 28 червня Лев

Можливо, від щастя безмірного, а може, і просто від недосипу – загалом, відчуття часу напевно вас сьогодні покине.

Еротичний гороскоп на 28 червня Діва

Сьогодні вам потрібно випросити у партнера масаж. Звичайно мета насправді інша, більш сексуальна, але масаж їй тільки посприяє.

Еротичний гороскоп на 28 червня Терези

Сьогодні вам так і хочеться зруйнувати чужі стосунки, тому що на вас сильно впливають планети. Як далеко ви готові зайти?

Еротичний гороскоп на 28 червня Скорпіон

Сьогодні вам потрібно запалити в партнері відразу цікавість і пристрасть. Можете зустріти його в напівголому вигляді з роботи, йому повинно сподобатися.

Еротичний гороскоп на 28 червня Стрілець

Вас сьогодні будуть дуже сильно збуджувати розмови, бажано подовше і на вушко. Голос партнера змусить вас тремтіти від збудження.

Еротичний гороскоп на 28 червня Козеріг

Вашому партнерові ще не доводилося стикатися з такою бурхливою фантазією, яка з'явиться у вас сьогодні. Це повинно спонукати його на пристрасний секс.

Еротичний гороскоп на 28 червня Водолій

Вам не варто сьогодні приймати що-небудь близько до серця. Інакше райську насолоду зловити у вас не вийде.

Еротичний гороскоп на 28 червня Риби

День добре підійде для експериментів та обміну досвідом. Може навіть подружітеся з колишньою коханкою вашого партнера і дізнаєтеся від неї пару секретів.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.