Еротичний гороскоп на 3 липня Овен

Сьогодні якраз той момент, коли вам здасться, що ви повністю розкусили партнера. А значить, тепер цей сексуальний об'єкт не буде вас хвилювати. Дайте йому довести зворотне.

Еротичний гороскоп на 3 липня Телець

Сьогодні ви можете стати головним героєм всіх тих еротично-романтичних історій, які коли-небудь бачили або чули. Ви точно будете знати, як діяти, адже вже знаєте сценарій.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 3 липня Близнюки

Сьогодні ви будете дуже задоволені своїм сексуальним життям і спробуєте знайти шлях до порятунку. Однак ваші експерименти можуть виглядати дуже смішно.

Еротичний гороскоп на 3 липня Рак

Сьогодні у вас дуже сильно підвищиться бажання. Але коли знайдете ідеального партнера, то все відразу пройде. Доведеться робити вигляд, що ви в захваті.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 3 липня Лев

Сьогодні вам можуть сподобатися старші люди, у віці, з сивиною. При цьому для вас достатньо саме флірту. А все інше ви придумаєте вже наодинці з собою.

Еротичний гороскоп на 3 липня Діва

Сьогодні ваш партнер буде прикладати дуже багато зусиль, щоб ви відчули стільки ж задоволення, скільки і він. Ідіть за ним по стежці насолоди.

Еротичний гороскоп на 3 липня Терези

Вам варто сьогодні сказати партнерові, що в його вечері багато афродізіака. Навіть якщо це не так, його уява спрацює за справжню хімію.

Еротичний гороскоп на 3 липня Скорпіон

Тільки завдяки проявам відповідальності ви можете відчути, що ведете і домінуєте під час любовних ігор. Така поведінка зробить ваш секс незабутнім для обох.

Еротичний гороскоп на 3 липня Стрілець

Від сьогоднішнього дня вам не слід очікувати занадто багато чого: особливих відчуттів, приголомшливих партнерів і нелюдських сил зірки, на жаль, на сьогодні не обіцяють, як і розчарувань.

Еротичний гороскоп на 3 липня Козеріг

Сьогодні вам доведеться пожертвувати своїм часом, щоб доставити більше задоволення партнеру. Тут дуже важливо не чекати нічого натомість, інакше не вийде.

Еротичний гороскоп на 3 липня Водолій

Щоб заманити партнера в свої обійми, вам доведеться проявити велику хитрість. Обережніше, якщо вас розкусять, все обернеться не найкращим чином.

Еротичний гороскоп на 3 липня Риби

Сьогодні секс дістанеться вам просто і навіть, можливо, ненавмисно. Втім, нічого хорошого і довготривалого з настільки необтяжливого початку не вийде.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.