Еротичний гороскоп на 5 липня Овен

Не варто відразу накидатися на партнера, навіть якщо ви знаєте, що найбільше він хоче саме вас. Підійдіть здалеку, щоб не нарватися на протести.

Еротичний гороскоп на 5 липня Телець

Сьогодні ви помітите, що партнер більше не так залежить від вас, а вже тим більше від ваших любовних ігор. Самолюбство постраждає, зате і відповідальності менше.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 5 липня Близнюки

Цілком імовірно, що ви захочете провести вечір у самотності, тому що емоційно втомилися. Можна, але тільки на один вечір.

Еротичний гороскоп на 5 липня Рак

Сьогодні ваш партнер зацікавиться не тільки сексом, але і чимось ще. І це «ще» він поставить на перше місце. Доведеться трохи почекати.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 5 липня Лев

Сьогодні вашому партнерові потрібна тиша і спокій. Почекайте з інтимними пропозиціями до завтра. Тоді він сам запропонує вам щось цікаве.

Еротичний гороскоп на 5 липня Діва

Сьогодні ви зустрінете партнера, який буде думати і відчувати так само, як і ви. Може в сексі теж все буде так само добре?

Еротичний гороскоп на 5 липня Терези

Ви знайдете будь-який привід для фізичної близькості, варто вам тільки натякнути. Але якщо вам вкажуть на подружній обов'язок, то ви будете уникати інтиму.

Еротичний гороскоп на 5 липня Скорпіон

Сьогодні ви виростете в своїх очі, і в очах партнера. Відмінним приводом стане похвала від коханого за прекрасну ніч.

Еротичний гороскоп на 5 липня Стрілець

Вам треба просто змиритися, що партнер знає всі ваші бажання набагато краще, ніж ви самі. Може не варто його переконувати, якщо це працює?

Еротичний гороскоп на 5 липня Козеріг

Сьогодні вам доведеться довго та докладно розповідати про своє сексуальне життя, навіть якщо ви не дуже хотіли. Постарайтеся перевести розмову в інше русло.

Еротичний гороскоп на 5 липня Водолій

Відмінний день для обміну чим би то не було: новинами, досвідом і навіть партнерами. З ким би ви не обмінювалися, ви не залишитеся осторонь.

Еротичний гороскоп на 5 липня Риби

У вас весь день буде відчуття, що ви народжені для любові. Вам буде неважко переконати в цьому оточуючих, але може трохи перешкодити вашим планам, може наврочили?

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.