Ремейк від Disney "Король Лев", якого з нетерпінням чекають глядачі, незабаром вийде на широкі екрани. Творці ж нової версії старої історії про лева Сімбі постійно підігрівають інтерес до фільму. Цього разу - новою порцією постерів.

На офіційній сторінці кінокомпанії Disney в Instagram з'явилися вражаючі фотографії, на яких постали зірки, котрі подарували своїй голос головним персонажам довгоочікуваного фільму.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Бейонсе озвучила левицю Налу, Дональд Гловер - Сімбі, Чиветел Еджіофор - Шрама, а Сет Роген - ПУМБ.

Однак це ще не всі сюрпризи, які підготували творці "Короля Лева" для фанатів фільму. Бейонсе написала нову пісню, яка стане саундтреком для майбутньої стрічки.

Зазначимо, що оригінальна версія мультфільму "Король Лев" студії Disney вийшла в 1994 році і викликала фурор у світі кіно.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

А прем'єра фільму "Король Лев" запланована в Україні на 18 липня.

Нагадаємо, в мережі з'явився трейлер фільму "Король Лев"

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна зняла фільм про героїчний подвиг моряків, навіть у Голівуді позаздрять: емоційно і правдиво.

Також Знай.ua писав, реальний ліквідатор з Чорнобиля розвіяв міфи про серіал НВО