Еротичний гороскоп на 10 липня Овен

Сьогодні як раз прийшов час помінятися ролями. Зірки радять вам саме гру в начальника і підлеглого. І натякають, що жінкам краще домінувати.

Еротичний гороскоп на 10 липня Телець

Не забувайте під час любовних ігор, що коли торкаєтеся до тіла, то ви передаєте ніжність і його душі. А вона тендітна, тому будьте дуже обережні.

Гороскоп на тиждень

Еротичний гороскоп на 10 липня Близнюки

Сьогодні вам потрібно буде обов'язково зняти напругу через секс або мастурбацію. Це вже кому як пощастило з партнером. В іншому випадку ви зірвете свою злість на оточуючих.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Еротичний гороскоп на 10 липня Рак

Ви самі можете здивуватися вашим же успіхам в ліжку. Ні ви, ні партнер не знали, що ви так вмієте. Можете повторити, але не замучте коханого.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 10 липня Лев

Сьогодні вам буде дуже складно відмовити пропозиціям розділити ложе любовне, все через вашу тактовность. Ось тільки секс з ввічливості приносить мало задоволення.

Еротичний гороскоп на 10 липня Діва

У зірок є для вас дивна, але дієвий порада. Щоб привернути коханого, вам допоможе запах кориці і кардамона. Використовуйте його в якості парфумів, разом з шампунем і в ароматичних свічках.

Еротичний гороскоп на 10 липня Терези

Ваші інтимні стосунки стануть дуже романтичними і радісними. Тому ласки і пози не важливі, для вас найбільш важливими будуть почуття.

Еротичний гороскоп на 10 липня Скорпіон

Перш ніж соромитися деяких своїх фізичних особливостей подумайте: можливо, вони є вашими родзинками і роблять вас ще більш бажаним об'єктом для сексуальних дій з боку вашого партнера.

Еротичний гороскоп на 10 липня Стрілець

Сьогодні вам буде дуже складно отримати оргазм, тому що все навколо буде вам заважати і відволікати вас. Швидше за все ви залишитеся не задоволені.

Еротичний гороскоп на 10 липня Козеріг

Дуже обережно ставится до інтимної близькості, тому що сьогодні є великий ризик отримати венеричне захворювання. У будь-якому випадку, найкращий контрацептив – відмова від сексу.

Еротичний гороскоп на 10 липня Водолій

Ваш партнер буде подавати геніальні ідеї щодо вашого спільного еротичного вечора. Краще його послухати, результат вам точно сподобається.

Еротичний гороскоп на 10 липня Риби

Риби сьогодні багато від партнера не потребують, та й взагалі воліють більшу частину сексуальних рухів здійснювати самостійно. При цьому в них говорить зовсім не полум'яна пристрасть, а потреба активно порухатися і відчути свої м'язи.

Як повідомляв портал Знай.ua, економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом літом. Українці відчують дежавю.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, що незважаючи на те, що споживчий настрій українців постійно падає, вони продовжують купувати все більше різних продуктів. На що більше всього грошей витрачають українці? Ці цифри відкриють очі на гірку правду.