Автори в студії "Квартал 95" завжди дуже тонко помічають останні тенденції в українському суспільстві і спритно вплітають їх у свої жарти. Ось і зараз в ефірі шоу "ЧистоNews" Валедрий Жидков та Євген Кошовий не змогли пройти повз інцидент з Ігорем Смєшком, коли нардеп накинувся на Дмитра Добродомова.

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

Лідер партії "Сила і честь" Ігор Смєшко накинувся з кулаками на представника партії Гриценка "Громадянська позиція" - Дмитра Добродомова. Інцидент стався під час реклами на каналі ICTV. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє Вікторія Сюмар - голова парламентського комітету з питань свободи слова та кандидат у депутати від партії Порошенка "ЄС".

Ведучі "ЧистоNews" знатно потролили Смєшка за такий випад.

Ведучий Валерій Жидков зауважив, що до парламентських виборів ще залишився деякий час, однак, деякі з кандидатів вже ведуть себе як "обрані":

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"На політичному ток-шоу Смєшко побився з Добродомовым. Таким чином Ігор Смєшко, який є лідером партії "Сила і Честь" показав усім першу частину назви своєї партії і вирішив не показувати другу".

Потім ведучий Євген Кошовий розповів і про іншого постраждалого депутата - Володимира Ар'єва, якого на залізничному вокзалі обікрали цигани, витягнувши у нього гаманець:

"Виходить, легким рухом руки, звичайні цигани зробили більше, ніж всі українські антикорупційні органи за кілька років. Це перший випадок в історії в якому народ обкрадає депутата. Нехай цей народ і кочовий"

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка і Януковича: хто насправді йде в Раду від партії Смешко.

Як раніше повідомляв "Знай.іа", українці оцінили партію Смешко: "Концерт в будинку престарілих".

Також "Знай.іа" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.