В одній з російських сіл Ельнинского району підстрелили невідому істоту. Люди стверджують, що істота схожа на чупакабру.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві жителі помітили на вулиці мертву тварину. Городяни відзначили, що істота схоже на таємничу чупакабру.

Відомо, що дивна тварина підстрелили в одному з сіл Ельнинского району. Так, звір дошкуляв жителів і нападав на домашніх тварин. Найчастіше його жертвами ставали кури.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вони поділилися фотографією мертвої чупакабри в соціальних мережах. Однак не всі мешканці районного центру впевнені, що підстрелили невідоме загадкова істота.

"Це хвора лисиця, уражена демодекозом і мікроспорія", — припустили в коментарях.

Городяни відзначили, що мертве тіло тварини відправили в лабораторію обласного центру для експертизи.

Раніше житель села Іванівка з Полтавської області 3 липня виявив поруч з приватним домогосподарством дивовижного зверя і вбив його. Мешканці стверджують, що це знаменита чупакабра.

Олександр Близнюк працював біля будинку. Він почув гавкіт собак, які бігали навколо купи дров. Чоловік підійшов ближче і побачив в купі дров щось страшне. Невідоме досі тварина блискучими очима дивився прямо на нього. Він з переляку прибив її палицею по голові.

Нагадаємо, чудовисько на Полтавщині перепугало ціле село.

Як повідомляв Знай. ua, рибалки дивом залишилися живі після гри зі смертоносним восьминогом.

Також Знай. ua писав, що дивна істота злякало до нервового зриву, ось як виглядає ця тварюка.