Еротичний гороскоп на 30 липня Овен

Ніщо так не сприяє сексуальній активності як спільне валяння дурня. Скористайтесь цією маленькою хитрістю, щоб отримати бажане.

Еротичний гороскоп на 30 липня Телець

Сьогодні вас будуть залучати різні чоловічі заняття. Так що у вас набагато більше шансів дістати в ліжку любителів риболовлі або тренажерного залу.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 30 липня Близнюки

Сьогодні сексуальна близькість більше потрібна вашому партнерові, ніж вам. Може вам потрібна різноманітність, а може відпочинок від коханого.

Еротичний гороскоп на 30 липня Рак

Сьогодні під час любовних ігор постарайтеся ні на секунду не переставати аналізувати ситуацію. Думайте, які наслідки потягне за собою та чи інша ваша еротична дія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Гороскоп на липень

Еротичний гороскоп на 30 липня Лев

Сьогодні у вас не станеться нічого особливого, але буде кілька приємних моментів: усмішка, легкий дотик, легкий флірт.

Еротичний гороскоп на 30 липня Діва

Для вас секс сьогодні буде обтяжливим обов'язком на рівні миття посуду. Просто ви знаходитесь під дією небесних світил, скоро пройде.

Еротичний гороскоп на 30 липня Терези

Якщо ви сьогодні встали не з тієї ноги, то вашого партнера можна тільки пожаліти. Ви влаштуєте йому цілу бурю емоцій, не завжди приємних.

Еротичний гороскоп на 30 липня Скорпіон

Сьогодні ви будете особливо привабливі як господиня дому. Можете навіть халатик накинути, тільки не заношений, а якийсь гарний.

Еротичний гороскоп на 30 липня Стрілець

На заняття любов'ю у вас може не виявитися настрою. Може і не треба. Відпочиньте трохи, а то ще набридне

Еротичний гороскоп на 30 липня Козеріг

Всі процеси в організмі у Козерогів сьогодні дещо уповільнені, статевий інстинкт ослаблений, а реакції загальмовані. Саме тому дуже енергійні партнери будуть їх дратувати.

Еротичний гороскоп на 30 липня Водолій

Ви запропонуєте партнеру зайнятися любов'ю в тих умовах, які йому не дуже приємні. Дайте йому можливість вибрати місце, час і спосіб дій.

Еротичний гороскоп на 30 липня Риби

Сьогодні вам будь-яке любовне море буде по коліно. Така рішучість дуже допоможе вам, може навіть отримаєте нагороду у вигляді незабутнього оргазму.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.