Брак часу, комплекси, і просто елементарна лінь - ці та інші причини дуже часто стають приводом для знайомств в інтернеті.

І воно зрозуміло: навіть якщо тебе образять, усе це буде на відстані, можна просто "забанити" і забути. Але що робити, якщо звичайне спілкування в мережі переростає у справжню закоханість?

Нещодавно на YouTube з'явився ролик, де хлопець на ім'я Кирило розповідає одну з таких історій. Два роки поспіль він листувався із дівчиною, яку ніколи не бачив наживо і ось нарешті таки вирішив поїхати, аби познайомитися особисто.

Красуню з Києва звали Веронікою. Коли вона дізналася про такий неочікуваний сюрприз, то мало не стрибала від щастя до стелі - не кожного дня твій надуманий ідеал ось так збирається і вирушає до тебе у гості. Починалося все, як у романтичних фільмах: годинами теревеніли про усе на світі, стававши потихенько все ближче один до одного.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сварки траплялися, не без цього. У душі Кирила виникав сумнів - хлопцю ніби внутрішній голос підказував, що у кохання в світовій павутині нема майбутнього. Але він, як справжній чоловік, відкинув усі сумніви і почав готувати незвичну зустріч, котра точно запам'яталася б коханій. Коханій, котру він жодного разу не бачив.

Але біда, як зазвичай підстерігала там, де не чекали. Сюрприз пролетів, як фанера над Парижем. Вбитий горем хлопець ледь стримував емоції: прочекав її так довго, а побачив як Вероніка цілується з іншим. Ба більше - та навіть не звертала уваги на дивака, котрий сидів поруч на сходах.

"Наче фура по мені проїхала", - подумав Кирило.

Згодом дійшло: зараз це просто чужа людина, яка надто далека від того надуманого образу з інтернету.

Нагадаємо, таємничу Чупакабру вдалося підстрелити.

Як повідомляв Знай.ua, оприлюднено список найпопулярніших дітей-блогерів.

Також Знай.ua писав, що зірка "Дом 2" розповіла про найкращий оргазм.