Перший молодик останнього літнього місяця відбудеться 1 серпня. Відомо, що в цей день має закінчиться дія ретроградного Меркурія. Ці процеси принесуть спокій, добробут багатьом людям.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Більш того, молодик може виконати бажання, але все ж таки – має ряд своїх заборон.

молодик

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Молодик 1 серпня обіцяє стати знаменною подією, адже закінчується період ретроградного Меркурія. Багато людей зможуть змінити своє життя і добитися бажаного, якщо скористаються сприятливим впливом місяця.

1 серпня - день важкий, оскільки є кордоном між однією та іншою зоряними фазами. У цей день люди можуть відчувати фізичну втому, з'являться негаразди в стосунках. Але все це триватиме недовго, так як після того, як Місяць увійде в зростаючу фазу, почнуться еманації позитивного впливу світил.

Чого варто уникати, так це прояви зайвого егоцентризму, зарозумілості і авторитарності. Такими якостями наділяє людей сузір'я Лева. Але якщо стримати ці прояви, то вийде створити життя своєї мрії.

Нагадаємо, Сонце випустило на волю монстра Нібіру, величезне крилате чудовисько мчить до Землі за помстою: озвучено пекельний сценарій.

Як повідомляв Знай.uа осяє Землю унікальний зорепад Персеїди: коли можна загадувати бажання.

Знай.uа писав, Нібіру на порозі: Судний день все ближче, відома перша країна-жертва, не врятуватися.