Астрологи упевнені, що в серпні абсолютно перед кожним знаком Зодіаку стане вибір. Але у когось він буде непомітним і не змінить життя, а для когось стане доленосною подією.

Скорпіон

Скорпіону доведеться обирати між фінансами і почуттями. Його друга половинка так мало заробляє і нічого не хоче міняти, що йому доводиться працювати цілодобово на благополуччя пари. Зрештою, це дуже стомлює і набридає. Доведеться вибрати, змиритися і любити або послати все.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лев

У Лева буде вибір місця роботи або місця проживання. Наприклад, буде запропоновано відмінну перспективну і високооплачувану посаду, але заради неї доведеться їхати на край світу. При виборі варто враховувати, що зірки не гарантують підтримку з боку обранця.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Діва

Діві потрібно буде вибрати, залишити все на своїх місцях або піти на ризик заради благополуччя. Ризик – справа благородна. Але Діва – прихильник второваних шляхів і розпланованих дій. Її шлях перевірений і надійний, але він такий довгий і важкий, що у Діви буде велика спокуса все кинути і ризикнути.

Нагадаємо, астрологи назвали саморуйнівні знаки Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.uа, магнітні бурі у серпні влаштують пекельні два дні українцям.

Також портал Знай.uа писав, які знаки Зодіаку потонуть у грошах цього літа.