Буквально днями колишній співробітник Геологічного відомства США Ітан Троубрідж зробив заяву, що планета Нібіру наближається до Землі і незабаром знищить людство.

Нібіру

Вчені Національного управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору (NASA) попередили жителів планети про небезпеку, що насувається. За словами вчених, 10 серпня на Землю бухнет гігантських розмірів астероїд під умовною назвою QQ23 2006. Він мчить до Землі зі швидкістю 16 737 км на годину.

Поки експерти намагаються з'ясувати, яку небезпеку несе насувається брила діаметром 569 метрів, уфологи зробили резонансну заяву.

За словами уфологів, 10 серпня Нібіру підніме в повітря Землю.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Експерти в області вивчення космосу кажуть, що планета смерті зависла у Місяця і початку поступове вторгнення на Землю. Однак це ще не все. Телескопи зафіксували ще кілька страхітливих аномалій. Об'єкт, який приймають за Нібіру, має форму кола, а еліпса.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пов'язано це з дивним світлом на поверхні космічного тіла. За словами конспірологів, причина яскравості і пульсуючого виду криється в аномалії. В атмосфері великого об'єкта відбувається щось невідоме науці. Уфологи не виключають, що це грози, спалаху або термоядерні реакції, які дають відблиск в космосі.

На думку уфологів, такий ефект може дати вибух 100 тисяч бомб на подобі тих, що впали на Хіросіму і Нагасакі.

Сонце
Сонце

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Деякі експерти кажуть, що 3500 років тому Нібіру пролетіла мимо Марса, після чого він перетворився в безжиттєву пустелю. В найближчому майбутньому така ж доля чекає і Землю, причому, нібито, в NASA про це знають, але приховують інформацію, щоб уникнути паніки.

Нагадаємо, сонце випустило на волю монстра Нібіру, величезне крилате чудовисько мчить до Землі за помстою: озвучено пекельний сценарій.

Як повідомляв Знай.uа Олена Мозгова не стримала емоцій через трагедію в Росії: "Уроди, що тут ще скажеш".

Знай.uа писав, над потопаючою у пекельному полум'ї Росією помітили катів Нібіру, до фатальної хвилини залишилося недовго: кадри атаки.