Презентовано фінальний трейлер українського сімейного фантастичного фільму "Фокстер & Макс". У ролику показали ще більше яскравих динамічних сцен і трюків.

Прем`єра стрічки у всіх кінотеатрах країни відбудеться вже 19 вересня 2019 року.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Фокстер & Макс" — український сімейний фантастичний фільм про пригоди хлопчика та пса-супергероя. За сюжетом школяр Макс знаходить балончик із нанофарбами і малює зображення собаки. Несподівано намальоване хлопцем графіті оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

Виробництвом стрічки "Фокстер & Макс" займається кінокомпанія "Prоnto Film", над сценарієм працювали канадський сценарист Скотт Париз’єн і Анастасія Матешко. Фільм знятий за сприяння Держкіно та Українського культурного фонду, а дистрибуцією картини займаються FILM.UA Distribution і MMD UA.

Нагадаємо, Netflix показав перший трейлер довгоочікуваного серіалу Відьмак.

Як повідомляв Знай. ua, новий український фільм розірве шаблони і вразить глядача.

Також Знай. ua писав, що HBO випустив серіал про найненависнішої жінці запорізьких козаків.