Темна сторона ховається в закутках душі кожної людини. Про неї знає мало хто, а якщо навіть і знає, то ні за що не зізнається. Зірки розкривають таємниці і розповідають про те, які демони живуть в різних носіях знаків Зодіаку, передає "НовостиЮ".

1. Овен

Овни гнівливі, і готові вибухнути в будь-який час. Ніколи не переходьте дорогу Овнам, або ви пошкодуєте про це.

2. Телець

Телець упертий і егоїстичний. Він знищить будь-кого, хто встане на його шляху. Уявіть собі буйного бика. Це приблизно те ж саме. Може здатися, що вони поводяться зарозуміло. І вони можуть навіть не усвідомлювати, що говорять. Все одно ви не зупините Тільця — навіть не намагайтеся.

3. Близнюки

Близнюки не просто так зображався з двома обличчями. Вони самі добре знають, як маніпулювати і обманювати, так що навіть не намагайтеся зробити це з ними. Близнюки — справжні дикуни. Кожен буде на взводі, якщо в його тілі житиме відразу 2 людини.

4. Рак

Поверніться спиною до рака, і цей світ вас втратить. Коли Рак викреслює вас зі свого життя, він повинен переконатися, що ваше життя перетвориться на суцільне пекло.
Всі почуття, які вони відчували до вас, перетворяться на чисту негативну енергію. Через їхню крайню чутливість і прихильність до людей, вони можуть стати дуже підозрілими.

5. Лев

Якщо ви не будете ставитися до Лева як до короля або королеви, ви можете бути впевнені, що отримаєте цілу гаму далеко не найприємніших емоцій. Це буде справжня драма, і вони не бояться, що полетять пух і пір'я.

6. Діва

Діви вважають себе досконалими, і судитимуть будь-кого, в будь-якому місці і в будь-який час. Якщо ви коли-небудь зустрінетеся з Дівою, ви обов'язково дізнаєтеся, що це Діва.

7. Терези

Терези знають, як зачарувати, але будьте обережні, залишившись з ними за закритими дверима, коли проявиться їхнє справжнє «я». Терези — справжні фріки, і вони знаю, як отримати те, чого вони хочуть. І їм все одно, хто постраждає в процесі цього.

8. Скорпіон

Ви не бачили мстивої людини, якщо ви не бачили Скорпіона. Вони не зупиняться ні перед чим, щоб знищити того, хто їх образив. Це означає, що при необхідності вони не пошкодують навіть себе.

9. Стрілець

Стрільці вважають, що вони володіють високою моральністю, і це їхня найбільша помилка. Вони не бачать, що не так з їхніми діями, і це завдає багато шкоди.
Найжахливіше те, що ви ніколи не переконайте їх у тому, що вони роблять помилку. У цих людей зовсім відсутні фільтри, і вони скажуть практично все, не замислюючись про те, як це вплине на оточуючих їх людей.

10. Козеріг

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Козероги володіють допитливим розумом. І вони приховують біль, яка є всередині них. Вони відмовляються від любові, щоб просуватися по кар'єрних сходах. Але до того часу, коли вони зрозуміють, чого вони дійсно потребують, може бути занадто пізно.

11. Водолій

Водолії нарциси, і вони відчувають нестачу у співчутті і дистанціюються емоційно. Вони ніколи не перестають думати, як їхні дії можуть вплинути на інших, і в кінцевому підсумку знищують себе таким чином.
Ви можете помітити холодний ореол навколо Водолія. І це не тільки тому, що вони народилися взимку. Їм важко довіряти людям, і через це їх часто вважають нечутливими.

12. Риби

Риби вважають, що знають про подвійність своєї особистості, але вони навіть не здогадуються про глибину своєї темної сторони. Представники цього знака — як дві Риби, плаваючі в різних напрямках. Вони хочуть бути добрими, просто темрява їх дуже спокушає.

Нагадаємо, астрологи склали детальний прогноз на серпень для кожного.

Як повідомляв портал Знай.uа, астрологи назвали найшкідливих чоловіків за знаком Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, астрологи назвали найбільш красивих людей по знаку Зодіаку.