Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася в колишню форму і вже наповну красується в різних вбраннях, публікуючи фото в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

І в цей раз Алла здивувала мережу досить відвертими фото в довгому червоному платті, яке підкреслило всі принади. Схоже дівчина вирішила побалувати себе гарячою фотосесією, і видно, що вона в захваті від себе самої. У підписі до фото Алла Добкіна написала: "Сьогодні був нереальний вечір @danika__la". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію моделі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.