Кінець світу не застануть наші онуки і правнуки. Таку думку висловив радник голови Національного космічного агентства України Едуард Кузнєцов. За його словами, катастрофа вселенського масштабу в прямому сенсі може сколихнути Землю приблизно через 4 мільярди років.

"Назустріч Сонячній системі рухається інша галактика - Туманність Андромеди. Зіткнення відбудеться приблизно через 4 мільярди років. Відбудеться колосальний вибух, який дасть початок новій галактиці", – уточнив він.

Марс
Марс

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У той же час за словами Кузнєцова, до цього часу не доживе людство.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"До того часу на Землі вже не залишиться ні наших онуків, ні правнуків, ні прапраправнуків... Нікого не залишиться. Швидше за все, через 150 мільйонів років на Землі життя вже не буде. Наше майбутнє - це планета Марс", - упевнений він.

Марс
Марс

Також Кузнєцов допускає, що через 10 мільярдів років може згаснути сонце. Раніше експерт прокоментував зіткнення планети з космічним тілом, яке називають Нібіру. Зокрема, за словами експерта, планети-вбивці в дійсності не існує, оскільки за 70 років з моменту її ймовірного відкриття у людства не з'явилося жодного підтвердження.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Якщо поглянути на найпростіші з існуючих на сьогодні видів життя, і на те, коли на Землі з'явилися інші, більш складні форми життя, ми помітимо цікаву закономірність: кількість інформації, кодованої в геномі, зростає разом зі складністю. Це має сенс, оскільки мутації, копії і надмірність збільшують міститься всередині інформацію.

Нагадаємо, набита бомбами Нібіру несеться до Землі зі швидкістю звуку.

Як повідомляв Знай. ua, космічний човник NASA "захопив" шматок Сонця, вчені оголосили про революційне відкриття.

Також Знай. ua писав, що кілометровий астероїд лине на Землю.