Моногамні стосунки далеко не всім можуть подобається. Багатьом доводилося зустрічати людей, які йшли і «розбивали» серця. Однак, астрологи упевнені, що далеко не всі знаки зодіаку здатні до зради. Є ті, хто в силу зодіакальних факторів не схильний до зрад.

<цифра>

Ваги

Ваги контролює планета любові. Тільки на перший погляд може здатися, що ці люди легковажні. Тільки, все не так. Ваги — дуже вірні, вони будуть уникати швидкоплинних відносин і шукати справжню любов. Щоб знайти спільну мову з Вагами необхідно буде попрацювати, але астрологи запевняють — Терезам вистачить терпіння і мудрості, щоб усе владнати.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

<цифра>

Стрілець

Найбільше в житті Стрільці віддають перевагу любов і турботу. Кар'єра не стільки важлива для них, як сім'я. Стрільці не схильні до зрад, так як не хочуть втратити довіру свого партнера. Однак, якщо Стрілець помітить, що партнер не бачить в ньому блтизкую душу і відноситься до його почуттів як до належного: зради не уникнути. Астрологи кажуть, що все в руках партнера.

<цифра>

Козеріг

Козероги поважають порядок і стабільність. Вони ніколи не наважаться на зраду, якщо половинка не підштовхне їх до цього. Козероги цінують затишок в будинку, який усіма силами намагаються створити. Козероги не бачать сенсу шукати на стороні те, що є у нього вдома в теплі і затишку.

Нагадаємо, Вакарчук з "Голосу" терміново звернувся до українців.


Як повідомляв раніше Знай.uа літо увірветься в Україну вже на цьому тижні.


Також Знай.uа писав про те, що уламки збирали в сусідньому місті.