Серпень – виразно досить спокійний місяць, сильних магнітних бур зазвичай не спостерігається. Незважаючи на це, на початку серпня очікується посилення магнітної сфери, що призведе до бур.


Два метеоудара очікуються на 5 і 6 серпня, сказано в прогнозі вчених Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця ФІАН.

Незважаючи на це, вони не будуть досягати рівня магнітної бурі.

Періодичні, слабкі магнітні коливання можливі 7, 11, 12, 13 і 24 серпня.

Медики радять робити зарядку вранці і розминатися перед фізичними навантаженнями, кілька простих вправ здатні поліпшити кровообіг, зняти стрес і звільнять від погодної залежності. Також рекомендується час від часу приймати контрастний душ.

Щоб простіше пережити концентрацію магнітної сфери – намагайтеся якомога менше перебувати під відкритими сонячними променями. Якщо у вас є хронічні захворювання, не забувайте регулярно приймати призначені лікарем препарати. Не завадять і заспокійливі засоби. Також постарайтеся уникати великих фізичних навантажень.


Нагадаємо, Скрипін розніс скандального Шарія за Соколову.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Волкер розкрив плани США на Україну, "доведеться домовлятися".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Також Знай.uа писав про те, що користувачі в очікуванні нових автомобілів від німецького виробника.