Дружина пілота Даміра Юсупова, який перебував за штурвалом пасажирського літака А-321 під час жорсткої аварійної посадки в Підмосков'ї, розповіла нам про те, як вони з чоловіком познайомилися.

З'ясувалося, що майбутня пара зустрілася на борту літака.

"Ми летіли з Єкатеринбурга в Краснодар. Сиділи поруч, на сусідніх кріслах. Він мені здався дуже хорошим людиною. Політ був довгим на три години. У мене на руках була дочка, якій на той час було 2,5 року. В основному в перший час з Даміром спілкувалася вона. Мені дуже сподобалося, як хлопець поводиться з дитиною. Поступово завели розмову, так і познайомилися. Потім він зміг знайти мене в соцмережах. Ми почали спілкуватися, зустрічатися. А через деякий час ми вирішили одружитися. Незабаром у нас народився син, якому нині виповнилося три роки", — розповіла дружина пілота.

Вона додала, що чоловік є прекрасним батьком і намагається багато часу проводити з дітьми від першого шлюбу.

"У нього два чудових сина. Просто відмінні хлопці. Нещодавно вони приїжджали до нас погостювати", — помітила вона.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Нагадаємо, довгоочікуваний закон Зеленського, другий Чорнобиль в Росії і правда про затримання Гримчака.


Як повідомляв раніше Знай.иа, Приходько придумала, як зупинити війну на Донбасі.


Також Знай.иа писав про те, що дружина затриманого Гримчака поскаржилася на бідність.