Глобальне потепління, екологічна катастрофа, острова сміття в океані, природні катаклізми - усе це вже існує, і нам пора визнати, що чоловік перестав жити в гармонії з природою. Однак, не кожен знає про те, що те, чого звикли радіти молодята на весіллях, є вбивчим для навколишнього середовища. Мова йде про небесні китайські ліхтарики, які стали справжнім символом всіх закоханих і які ми дуже часто можемо спостерігати в небі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Гар, паперові відходи, пастка для диких тварин, якою може стати каркас і можливо навіть пожежа - те, до чого призводить ця мила розвага. Шукайте альтернативу такому романтичному ритуалу, якщо дбаєте про планету.


Як повідомляв раніше Знай.uа суд засудив Зайцеву і Дронова, а Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ.

Також Знай.uа писав про те, що Перша ракетка України здобула нову перемогу.