Британська молода пара Кейлі і Джо Тилстон переконані в необхідності скорочення кількості відходів за рахунок переробки та повторного використання. Саме з цієї причини вони накрили стіл для гостей свого весілля харчовими відходами із залишків ресторанних страв.

Гостям церемонії одруження Кейлі і Джо Тилстонов подали страви, приготовані із залишків ресторанних страв. У меню входили свинячі реберця, морський карась, окунь, бычатина, курка, а також веганські і безглютенові страви.

Походження всіх інгредієнтів молодята тримали в секреті. Лише в кінці банкету Кейлі і Джо оголосили, що частування приготовлено з відходів. Звістка звичайно привело в шок деяких гостей, але були й ті, кому ця ідея сподобалася і все одно попросили добавки.

На такий крок Кейлі і Джо підштовхнула необхідність у скороченні кількості сміття на Землі. Цього можна досягти за рахунок його переробки і повторного використання багатьох речей. До речі, банкет з покидьків обійшовся молодій парі в п'ять разів дешевше традиційного.

Як повідомляв раніше Знай.uа суд засудив Зайцеву і Дронова, а Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ.

Також Знай.uа писав про те, що Перша ракетка України здобула нову перемогу.