Еротичний гороскоп на 17 серпня Овен

Сьогодні вам здасться, що ви відповідальні за партнера, чи достатньо він отримує задоволення. Дивіться не нарвіться на жаднюгу.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Телець

Сьогодні вас будуть притягувати блискітки і коштовності. А значить пора начепити на себе красиві камені і благородні метали. Можете використовувати ще кристали Сваровскі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 17 серпня Близнюки

Сьогодні ваше серце викраде чоловік, який якось пов'язаний з музикою. Шукайте його у відповідних місцях, а він відведе вас своєю піснею в країну задоволення.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Рак

Сьогодні ситуація може змінитися, а ви станете лідером у сексуальних іграх. Іноді корисно помінятися ролями. Не лякайтеся невдач, все пройде відмінно.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 17 серпня Лев

Сьогодні ви дуже хочете роздавати поради і полізете в інтимну сферу друзів. Будьте обережніше, за деякі речі можна важко відбутися.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Діва

Не використовуйте для прикраси інтер'єру занадто багато деталей. Простота і витонченість краще підійдуть до вашої любовної гри сьогодні, адже саме такою вона і буде.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Терези

Ви сьогодні можете спокійно розслабитися в руках коханого і отримати задоволення від всіх його дій. Від вас нічого не потрібно, тільки присутність.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Скорпіон

Сьогодні ви дуже довго будете чекати від партнера чогось конкретного, але так і не дочекаєтеся, навіть після натяків. Говоріть прямо або не отримаєте бажане.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 17 серпня Стрілець

Вам сьогодні краще не погоджуватися на секс взагалі, навіть якщо ваш партнер буде наполягати. Що б не сталося, це тільки зашкодить вашим відносинам.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Козеріг

Вам потрібно набратися знань, можете подивитися про секс, почитати про нього, подивитися практичне порно-керівництво. Але самі не займайтеся, не той день.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Водолій

Сьогодні ви станете доказом того, що жінки люблять вухами. Хто б не намагався вас добитися, ви звернете увагу тільки на того, хто осолодить ваш слух.

Еротичний гороскоп на 17 серпня Риби

Сьогодні ви підете на будь-які заходи для того, щоб звернути на себе еротичну увагу вашого партнера або потенційного партнера. Не завжди ваші методи будуть ефективними, однак є ймовірність того, що вам все ж таки вдасться провести цей вечір у його пристрасних обіймах.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.