За запевненням професійних фахівців-уфологів, планету Нібіру виявити нереально. Все вказує на те, що її було знищено. Однак назріває куди більша небезпека – на Землю в будь-який момент можуть обвалитися осколки планети-Х.

Вчені з Австралії помітили, що сигнал, який було отримано з Чорної діри Стрілець А в центрі Чумацького шляху. Це був досить тривожний знак, який схоже говорив про швидку загибель відомої планети смерті. Про це пишуть європейські наукові видання.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нібіру
Нібіру

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Уфологи вперто наполягають на тому, що істоти мешкають на поверхні Нібіру могли скористатися більш великої планетою для того, щоб відновити енергію на своїй власній планеті. Ось тільки це в кінцевому підсумку призвело до значних руйнувань і тепер така "трансплантація" швидше за все може призвести до плачевних наслідків для планети Земля. Нібіру мала на меті знищити нашу планету за допомогою Юпітера.

Нагадаємо, Кернеса наздогнав закон про мову, харків'яни в істериці: "Туск говорить українською в сто разів краще".

Як повідомляв Знай.uа українських захисників розстріляли під Маріїнкою: бойовики злили цинічне відео.

Знай.uа писав, зняття економічної блокади з Донбасу: Зеленський озвучив умови.