Студія Lionsgate представила трейлер до нового фільму про сексуальні домагання жінок в Америці. У зйомках взяли участь зіркові актриси Голлівуду Марго Роббі, Ніколь Кідман і Шарліз Терон.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фільм "Бомба" розповість про Роджері Эйлсе, голові студії Fox News, який в 2016 році пішов у відставку через скандал з сексуальними домаганнями на робочому місці. Дві співробітниці каналу - Мегин Келлі і Гретчен Карлсон, - звинуватили Эйлса в домаганнях і подали на нього в суд.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Гретчен Карлсон у фільмі зіграла Ніколь Кідман, Мегин Келлі - Шарліз Терон, яку для цього загримували до невпізнання. Марго Роббі виконала роль вигаданого персонажа - продюсера каналу Кайлу Посписил.

Трейлер сповнений напруженістю. За весь час персонажі в кадрі не говорять ні слова, що підсилює напруження драматичність сюжету. Єдиною фразою, яка прозвучала в ролику, стало: "Тут жарко".

Нагадаємо, новий український фільм розірве шаблони і вразить глядача.

Як повідомляв Знай. ua, вийшов новий трейлер фантастичного "Фокстер & Макс" про собаку-супергероя.

Також Знай. ua писав, що на екрани вийде захоплюючий екшн "Чорний ворон".