У мережі Instagram з'явилося відео, яке було присвячено різним загадковим і паранормальним явищам. Також запис поширився і у мережі YouTube.

Так, за допомогою програми Google Earth на супутникових фотографіях Антарктиди було помічено величезну, розміром з гору "інопланетне обличчя", що нагадує фрагмент статуї, який з'явився з-під товщі снігу і льоду під впливом глобального потепління.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Уфологи одразу ж припустили, що на території континенту залишилися руїни цивілізації, яка колись тут розвивалася, і яка мала контакт з космічними прибульцями. У "статуї", частково "розбитою ерозією", є рот, ніс та очі.

"Це не природний феномен, який мати-природа могла створити за допомогою вітру і холоду. Схоже на вікінга", "У верхній частині можна помітити металевий шолом, що прикриває ніс", "Це не гра уяви, а точно, обличчя", — писали в коментарях користувачі мережі. Інші сперечалися, що це все ж природне явище, і зображення створюють тріщини в льоду.

Нагадаємо, синоптики налякали українців прогнозом погоди: від Сахари до Антарктиди - і це тільки вересень.

Як повідомляв Знай.uа харків'яни підкорили Альпи, найвищі гори Європи "розступилися перед мужніми українцями.

Знай.uа писав, розстріляли впритул: знайдено тіло українського бізнесмена, його знав кожен.