Еротичний гороскоп на 28 серпня Овен

Сьогодні вашу щедрість не оцінять, чи це хороший подарунок або море часу, виділене під еротичні ласки. Все одно до чогось причепляться.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Телець

Сьогодні ви можете почати мріяти про людину, яка навряд чи колись опипиниться у вашому ліжку. Та це ще й принесе вам душевні проблеми. Приборкайте ці бажання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 28 серпня Близнюки

Ніч відмінно підійде для дуже яскравого і бурхливого сексу. Що б ви не придумали, все зробить просто вулканічний ефект.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Рак

Не слухайте свого партнера, а тим більше тих, хто розуміє в сексі ще менше за нього. Вам важливо в цей день зберегти свою індивідуальність.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на серпень

Еротичний гороскоп на 28 серпня Лев

Зірки обіцяють Левам сьогодні масу задоволення при спробах зайнятися любов'ю. Спроби – тому що, швидше за все, ви не особливо захопитеся цим дійством, але зате будете довго сміятися над ужимкам і стрибками вашого партнера.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Діва

Єдине, до чого ваш коханий пригорнеться цієї ночі зі всією любов'ю – це подушка і м'яка ковдру. Він настільки втомленим, що може і не помітити вас на ліжку. Не старайтеся даремно.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Терези

Сьогодні ви можете взяти на себе всю відповідальність в сексі. Як тільки ви це приймете, відразу почнете діяти так, що здивуйте себе і партнера.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Скорпіон

Поруч з вами не виявиться того самого бажаного. Може бути інший, але це не вгамує ваш голод. Хоча, мало коли цей бажаний зволить звернути на вас увагу, а тут синиця в руці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 28 серпня Стрілець

Сьогодні зірки підлаштують всі обставини так, що вони будуть вам на руку. Зробіть задумане, навіть те, на що у вас зазвичай не вистачає сміливості.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Козеріг

Сьогодні ви будете дуже непередбачувані. Ніхто, навіть ви не знаєте, що зробите в наступний момент. Обережніше, від вас будуть чекати вищого класу.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Водолій

Як би ви не намагалися зрозуміти, чому все так відбувається, доля не відкриє вам цю таємницю. Доведеться і сьогодні обійтися без еротичних звершень.

Еротичний гороскоп на 28 серпня Риби

Ревнощі затьмарять розум Риб і відвернуть їх погляд від сімейного вогнища. Засліпившись очевидними доказами винності вашого коханого, ви вирішите негайно помститися.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.