Стало відомо, що в окупованому Росією Донецьку на кафе "Сепар" з'явився дивний банер з підірваним там ватажком "ДНР" Олександром Захарченко.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook російський письменник, який воював у лавах терористів "ДНР", Захар Прилєпін назвав несмачну "інсталяцію" меморіалом на честь вбитого бойовика. На банері зображено колаж з фото Захарченко і свічки.

"Живи вільним, роби по совісті, стався до всього справедливо", - написали на зображенні нібито його цитату.

"Меморіал у Донецьку на місці загибелі. Слова Захарченко, які винесені в цитату, він виголосив у розмові-інтерв'ю зі мною", – каже Прилєпін.

У коментарях його підстьобнув українець, запитавши, проводять зараз у "Сепаре" поминальні обіди та панахиди? Терорист у свою чергу їдко відповів йому пафосними погрозами.

"В донецькому аеропорту, під Иловайском, в Изваринском котлі ми часто проводимо поминальні обіди. А потім і музей зробимо. Приїжджайте", – огризнувся Прилєпін.

Нагадаємо, що бойовики Путіна влаштували "Палату №6" на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Донбасі відправили до Захарченка бойовика "Батю".

Також портал Знай.ua писав, як виглядало шахтарське серце тоді і зараз.